Maria Galland

Gezichtsverzorging met pure verwennerij.

Soin pureté - €59

Schoonheid tot in de diepte van de poriën en een puur gevoel van welzijn: SOIN PURETÉ verlost de huid van onzuiverheden, reinigt en zuivert haar grondig.
Een prettige gezichtsmassage met een heerlijk geurende gel-crème verwent uzelf en uw huid. Deze wordt ondersteund met een evenwichtherstellende drukpuntmassage, kalmerende effleurages en massagegrepen, die afkomstig zijn van shiatsu - pure ontspanning!
De huid ziet er direct door en door schoon uit, de poriën worden verfijnd en een ongewenste vetglans verdwijnt.

Soin masque modelant - €95

Soin masque modelant, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid.
Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.
De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal 'probleemoplossers' worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Soin profilift - €85

'Lifting'-effect, dieptewerking en ontspanning: de verstevigende gezichtsbehandeling SOIN PROFILIFT zorgt voor direct voelbare en zichtbare resultaten.
In slechts 60 minuten wordt de huid van binnenuit opgevuld, worden rimpeltjes verminderd en de gelaatscontouren opnieuw gemodelleerd.
Na een grondige reiniging volgen professionele gezichtsmassages: de succesvolle combinatie van Oosterse massagegrepen, geïnspireerd door 'Shiatsu' met een dieptewerkende bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid gevitaliseerd en verstevigd wordt en de buitengewoon efficiënte werkstoffen diep in de huid kunnen doordringen. Daar werken ze verlies van stevigheid gericht tegen.
De gelaatscontouren worden strakker, het huidprofiel ziet er jonger en steviger uit.

Soin tendresse - €79

Brengt de gevoelige huid weer in evenwicht. Kalmerende en regenererende werkstoffen maken haar beter bestand tegen irritaties, door bijvoorbeeld hormoonschommelingen, agressieve milieu-invloeden of stress van alledag.
Na een zachte reiniging worden de geïrriteerde en rood geworden huidzones behandeld. Een behandeling, die speciaal is afgestemd op de gevoelige huid met zachte producten zoals serums en maskers brengt de huid in evenwicht, geeft haar een weldadig gevoel en verhoogt haar weerstand.
Soin tendresse is er in drie soorten behandelingen: verwarmend, verfrissend of ontspannend. Zo krijgt de gevoelige huid nieuwe energie.

Soin cocon - €85

Bij de behandeling soin cocon draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.
De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker -dat het gezicht als een cocon omhult- verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Soin thalasso visage- €79

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met soin thalasso visage, de powerkuur uit de zee.
Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende masque thalasso. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.
Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist: de perfecte korte vakantie voor de huid!

Voor vragen, advies en een afspraak kunt u bellen of zien wij u graag in ons instituut. Tot binnenkort!