Pro Skin Dermalogica

Face Fit

Dit is een 10 minuten durende behandeling voor een snelle boost van de huid. Onze pro-skin behandelingen zijn ideaal voor iedereen die haar of zijn huidconditie wil verbeteren.  Ongeacht uw huidtype of leeftijd geven wij u een behandeling op maat. Voor problemen zoals pigmentatie, acne, rosacea, couperose, allergie, eczeem,… kunnen we in onze behandelingen zonegericht en doeltreffend werken.

Pro Skin 30'

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling, gericht op een bepaalde zone of conditie, die extra aandacht nodig heeft. De focus ligt op het reinigen en het verwijderen van onzuiverheden.

Pro Skin 60’

Een uitgebreide gelaatsverzorging gericht op huidverbetering en resultaat.  Deze behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd aan uw behoefte en wensen.  Er wordt gebruikt gemaakt van professional only producten en apparatuur indien noodzakelijk en gewenst.

Pro Skin expert active 60’

Als skin expert by dermalogica maken we hierbij gebruik van de meest krachtige ingrediënten uit de biosurface peel en ionactive lijn in combinatie met apparatuur zoals de spierstimulator en dermabrasie.
Tijdens deze ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van de biosurface peel en ionactive lijn. Er worden ook hoogactieve serums gebruikt in combinatie met apparatuur voor maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau.

Pro Power Peel 30'

Hierbij maken we gebruik van onze meest krachtige peeling  pro power peel.  Deze behandeling richt zich op cel vernieuwing en behandelt huidproblemen zoals veroudering en pigmentatie.  Deze korte behandeling is een ideale opstap naar de meer intensieve pro power peel 60’.

Pro Power Peel 60'

Dit is ongetwijfeld de krachtigste peeling. Door de peeling laag per laag toe te passen wordt de cel vernieuwing maximaal gestimuleerd. Voor een optimaal resultaat raden we aan deze behandeling in een kuur van 3 tot 6 behandelingen om de twee à drie weken.  Indien u deze 60’ behandeling in kuur volgt, ontvangt u een korting van 19 euro per behandeling.


Voor vragen, advies en een afspraak kunt u bellen of zien wij u graag in ons instituut. Tot binnenkort!