Het Instituut

In 1976 startte Nadine Verstraete haar schoonheids- en verzorgingsinstituut dat nu, anno 2022, bekend staat als Maison de Beauté. Dochter Ellen werkt reeds 20 jaar actief mee in de zaak en heeft sinds enkele jaren de fakkel overgenomen én de passie voor het vak geërfd. Ondertussen kwamen Lisa en Rune erbij, met dit team kunnen we jullie nog vlotter bedienen!

Maison de Beauté is gekend als hét schoonheidsinstituut dat de trends in de wereld van huidverzorging steeds een stapje voor is, maar ook - en vooral - als de plaats waar je gewoon graag vertoeft. Maison de Beauté biedt je immers net dat ietsje meer. Een weloverwogen keuze van totale ontspanning en puur genieten. Onze faciliteiten zijn verrassend, nieuw en steeds op maat van de klant!

Er wacht je steevast een koninklijke ontvangst en je wordt altijd behandeld door hoger opgeleide schoonheidsspecialistes met een passie voor hun vak. Ontwikkeling en kennis staan bij ons hoog in het vaandel. We gaan regelmatig op training, zodat wij steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en laatste nieuwe producten.

maison de beaute

Wij zijn er dan ook heel trots op dat wij onze klanten steeds de beste behandeling en verzorgingsadvies kunnen geven. Onze klanten verwennen is ons motto. Zonder hen had onze zaak nooit kunnen worden wat ze vandaag is.

Maison de Beauté
Maison de Beauté
Maison de Beauté
Maison de Beauté
Maison de Beauté
Maison de Beauté

Voor vragen, advies en een afspraak kunt u bellen of zien wij u graag in ons instituut. Tot binnenkort!