Glowing skin is always in.

Crystal Clear Microdermabrasie

FACE LIFT IN A BOTTLE : DE BEHANDELING VAN DE STERREN !
CC MICRODERMABRASIE & CC OXYGEN

CC MICRODERMABRASIE

Crystal Clear microdermabrasie staat wereldwijd bekend als the celebrities' favourite treatment. Crystal Clear microdermabrasie is al snel één van de meest besproken gelaatsbehandelingen geworden, vooral omdat het een veilige en gecontroleerde methode is om de huid uit te vlakken en de buitenste huidlagen af te schrapen.

Wanneer Crystal Clear MDA?

Het is een uitzonderlijke en progessieve behandeling tegen huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën, comedonen ( zwarte puntjes ), doffe of vette huid, pigmentatie, littekens, acné letsels en striemen.
De behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype en voor elke huidskleur. We mogen Crystal Clear tot één van de favoriete behandelingen van Maison de Beauté rekenen.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling ?

Na het reinigen van de huid en het verwijderen van eventuele make-up wordt het handstuk van de Crystal Clear-machine op de huid geplaatst.
Vervolgens worden er microscopische kristallen op het huidoppervlak geprojecteerd. Dankzij de snelheid waarmee ze geprojecteerd worden en hun schurende eigenschappen, verwijderen de kristallen voorzichtig laag voor laag de bovenste huidlagen. Gebruikte kristallen en de afgeschraapte huiddeeltjes worden weggezogen door een vacuüm-zuiger.
Deze methode laat een gecontroleerde exfoliatie van de huid toe : er komt een nieuwe huid tevoorschijn die zacht aanvoelt en frisheid uitstraalt. Bovendien worden ook huidonregelmatigheden gecorrigeerd. De combinatie van de vacuüm-zuiger en het afschrapen zorgt voor het stimuleren van de micro-circulatie ( bloedtoevoer ). Hierdoor worden nutriënten die de huid nodig heeft beter uitgewisseld en worden de fibroblasten gestimuleerd die nodig zijn voor de collageen-regeneratie ( huidverjonging ).
Na de behandeling wordt een verkoelend, anti-aging, zuiverend of verzorgend masker aangebracht en wordt er tijd gemaakt voor de nazorgen.

Zal Crystal Clear Microdermabrasie rimpels en fijne lijntjes verminderen ?

Ja. Regelmatige, gecontroleerde exfoliatie met de Crystal Clear-methode zal dode huidcellen steeds grondig verwijderen waardoor een stralende en jongere huid kan verschijnen. Net als ons lichaam heeft onze huid nood aan een oefenprogramma om jong en gezond te blijven.
Dankzij stimulatie van de micro-circulatie zorgt een regelmatige behandeling voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Wanneer een adequate, juiste en gecontroleerde exfoliatie en stimulatie wordt toegepast op jongere leeftijd, zal de huid zijn jonge uitstraling langer bewaren.

Is Crystal Clear geschikt voor de acné- en probleemhuid ?

Ja. Acné ontstaat door de overmatige productie van sebum, hormonale activiteit en verstoppingen van de poriën. Dode huidcellen hopen zich op rond de haarfollikels, wat interfereert met de natuurlijke afvoer van sebum. De blokkage die zo ontstaat kan leiden tot verschillende problemen zoals comedonen en verstoppingen.
Een regelmatige Crystal Clear microdermabrasie behandeling zal helpen om de dode huidcellen te verwijderen, blokkades te voorkomen en de poriën te zuiveren waardoor de de huid weer in staat wordt gesteld om overtollig sebum natuurlijk af te voeren. Bovendien zorgt een regelmatige behandeling voor het verwijderen van de zogenaamde zwarte en witte puntjes. Ook de dikke, ruwe textuur van de huid wordt verfijnd.

Zal Crystal Clear helpen bij een droge, zonbeschadigde huid met een ongelijke pigmentatie ?

Ja. Wanneer de huid wordt blootgesteld aan overmatig zonlicht, zal de opperhuid hierop reageren door dikker te worden om zo de onderliggende huidlagen te beschermen. Dit kan resulteren in een droge en ruwe huid. Vaak kan ook een abnormale celdeling worden vastgesteld.
Een kuur van opeenvolgende Crystal Clear microdermabrasie behandelingen kan zeer bevredigende resultaten opleveren in de behandeling van zonbeschadigde huid en van oneffen huidpigmentatie. Crystal Clear is geschikt voor iedereen aangezien alle huidskleuren zonder probleem behandeld kunnen worden.

Kan Crystal Clear helpen bij littekens en acné letsels ?

In de meeste gevallen wel. Bij littekens is het vaak zo dat de diepere huidlagen beschadigd zijn waardoor een ruwe littekenvormige structuur ontstaat.
Een regelmatige behandeling met de Crystal Clear microdermabrasie resulteert in een verzachtend en uitvlakkend effect op het litteken waardoor dit minder of bijna niet meer zichtbaar wordt. Fel uitstekende littekens zullen niet verbeteren door de Crystal Clear behandeling, hoewel een regelmatige behandeling een algemene verbetering van de huidkwaliteit zal bewerkstelligen. Er zijn voor deze toepassing wel een groter aantal behandelingen nodig.

Hoe vaak een behandeling ?

Zelfs na de eerste behandeling zijn de resultaten al goed zichtbaar. Uiteraard vraagt een meer problematische huid meerdere opeenvolgende behandelingen. Het absolute minimum aantal opeenvolgende behandelingen bedraagt vijf, met een frequentie van één per week. Tien behandelingen is een meer realistische schatting. Voor personen met diepe rimpels of acné letsels kunnen echter soms twintig tot dertig behandelingen nodig zijn. Na de behandelingskuur moet je de behandeling eenmaal per maand herhalen indien je de verkregen resultaten wenst te behouden.

CC OXYGEN

Een super-boost voor je huid. Het is klinisch bewezen dat de Crystal Clear Zuurstofbehandeling nieuw leven blaast in een vermoeide, verouderde huid. Er zijn maar vijf behandelingen nodig om een jongere huid te bekomen.

Wat gebeurt er ?

Ten eerste : er wordt zuurstof in de lederhuid gebracht via het hogedruk-systeem. Hierdoor worden ook meer voedingsstoffen aan de kiemlaag geleverd, waar de celdeling plaatsvindt. Ook de fibroblasten, verantwoordelijk voor collageen en elastine-vorming, worden gestimuleerd.
Ten tweede : de actieve ingrediënten bouwen een volume op in het biomatrix, de substantie die de cellen samenhoudt. Dit maakt dat de huid strakker wordt en dat het vochtgehalte stijgt. De actieve ingrediënten van het serum reiken tot de diepere lagen van het epidermis, waar ze de gaten vulen tussen de cellen. Bovendien bouwen ze een reserve op in de epidermale lagen waardoor de huid actieve ingrediënten en zuurstof toegediend krijgt.

De voordelen van de Oxygen behandeling :

  • Helpt bij de heropbouw van de huid, doet de lijnen en rimpels vervagen en verstrakt de huid.
  • Perfect voor acné-gevoelige huid omdat zowel zuurstof als perfluodecaline ( ingrediënt van het serum ) een anti-bacterieel effect hebben. Het appelextract zal helpen om de toxines te verdrijven.
  • Zorgt ervoor dat de actieve huidverzorgingsingrediënten diep kunnen doordringen in de huidlagen om zo het volume te vergroten van de bio-matrix waardoor lijnen en rimpels uitgevlakt en gladgemaakt worden.
  • Is de modernste methode om een tekort aan vocht te herstellen.
  • Voert zuurstof naar alle lagen van de huid.
  • Zorgt voor een beter gehydrateerde huid.
  • Stimuleert de productie van collageen op cellulair niveau waardoor de celdeling sneller gaat en het genezingsproces versnelt.
  • Maakt de schade door vrije radicalen ongedaan.
  • Kan het volledige gezicht en de nek in één enkele sessie behandelen, waarbij er speciale aandacht wordt gegeven aan de probleemgebieden.

Voor wie is de behandeling geschikt en wat is de frequentie ?

De Crystal Clear Oxygen behandeling is werkelijk voor iedereen geschikt. Elke huid heeft baat bij een Oxygen kuur. Er worden vijf behandelingen aanbevolen. Niet meer en niet minder. Het is het best om twee behandelingen te hebben tijdens de eerste week, twee tijdens de tweede week en één tijdens de derde week. Daarna volstaat het de behandeling af en toe te herhalen om het resultaat nog meer op de spits te drijven en te onderhouden. Een behandeling duurt dertig minuten. Het is belangrijk dat de behandelingen snel op elkaar volgen om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Het is wel aan te raden eerst de huid te laten peelen alvorens de Oxygen behandeling te starten. Zo worden dode huidcellen verwijderd waardoor de behandeling optimale resultaten kan hebben. De peeling kan gebeuren door een Crystal Clear microdermabrasie behandeling vooraf of door een handmatige peeling.

De behandelingen gebeuren steeds op afspraak. Je kan altijd bij ons terecht voor de aankoop van schoonheidsproducten. Wil je een schoonheidsbehandeling of je laten verwennen? Maak direct online een afspraak. Voor vragen bel 051 68 92 50