Glowing skin is always in.

Microcurrent

Microcurrent: spierverstevigende behandeling

Het is een behandeling met een apparaat die micro ampère (lage elektrische stroom) in de vorm van golven naar de gezichtsspieren zendt. Het doel is de huid te verjongen, spieren beter in model te houden (of te krijgen), contouren te liften en rimpeltjes te verzachten.

Tijdens de behandeling wordt de bloed en lymfe stroming geactiveerd waardoor de huid actiever wordt, en tegelijkertijd werkt het ook drainerend, herstellend en stimulerend op de collageen en elastine productie.

De algehele conditie van de huid zal verbeteren. Door het ontspannen van gespannen spieren en verstevigen/verdikken van verslapte spieren zullen de contouren weer duidelijk zichtbaar worden.

Een behandeling met microstroom is een work-out voor je gezichtspieren. De spieren krijgen een energieboost, de huid behoudt haar stevigheid en het werkt drainerend op de lymfe.

Microcurrent therapie:

  • Boost het energiepeil
  • Stimuleert de wondheling
  • Lift de huid
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Stimuleert de fibroblasten

Het resultaat dat verkregen wordt, wordt ook wel non-surgical facelift genoemd.

De behandelingen gebeuren steeds op afspraak. Je kan altijd bij ons terecht voor de aankoop van schoonheidsproducten. Wil je een schoonheidsbehandeling of je laten verwennen? Maak direct online een afspraak. Voor vragen bel 051 68 92 50